Våra tjänster 

Om du är ute efter att reparera eller byta ditt tak så är vi firman för dig. Våra takläggare har många års av erfarenheter inom industrin och arbetar hårt för att uppnå det resultat du är ute efter. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss. Tveka därför inte att höra av dig för mer information. Våra anställda har den rätta utbildningen som krävs för att utföra arbetet. Vi följer självklart svenska regleringar och för oss är säkerheten det absolut viktigaste, både för våra kunder och våra anställda.

Vi erbjuder bland annat:

  • Takläggning
  • Reparation av tak
  • Dörrbyte

Det är viktigt att du kontrollerar ditt tak noggrant för att förhindra fukt och mögel i ditt hem. Detta eftersom det kan leda till väldigt dyra reparationer och ibland skador som helt enkelt inte kan repareras. Takläggning är en investering för framtiden och som dessutom kan öka värdet på ditt hus. Vi använder oss enbart av de bästa materialen inom industrin och du kan själv välja vad för material du vill ha. Om du behöver lägga om ditt tak hjälper vi dig med detta för att se till att det håller för det svenska vädret året runt.

Ibland är det inte nödvändigt att lägga om ett tak utan istället är det endast en reparation som krävs. Detta är något våra takläggare kan hjälpa dig att besluta. Vi erbjuder även våra kunder dörrbyte av både ytterdörrar och andra typer av dörrar. Vi använder enbart dörrar av den högsta kvaliteten.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Om du vill ha mer information om våra tjänster så kan du kontakta vårt vänliga team på antingen mejl eller telefon. Våra anställda är alltid villiga att svara på de funderingar eller frågor som du har. För att kunna ge dig ett offert kommer vi ut och inspekterar ditt tak. Detta för att erbjuda dig en specifik offert just för dig och ditt tak.

Vi arbetar tillsammans med dig för att uppnå det resultat som du är ute efter. Om du exempelvis vill ha ett speciellt material eller en särskild färg på ditt tak. Då vårt pris är fast kommer det inte några jobbiga överraskningar i slutet av arbetet.