Om oss

Letar du efter en takläggare som du kan lita på? Då har du hittat rätt. Vår firma har specialiserat sig på takläggning under många år. Vi är ett familjeföretag som sätter ett stort fokus på kvaliteten på vårt arbete. Våra takläggare har många års av erfarenhet inom industrin och är de absolut bästa. Våra anställda är noggranna, effektiva och sätter alltid säkerheten i första fokus. Inget jobb är för stort eller för litet för oss – och vi utför arbeten både för privatpersoner och firmor.

Vi är en familjefirma som älskar tak och arbetar hårt för att våra kunder ska vara nöjda.

Alltid med våra kunder i fokus

Vi är en firma som alltid sätter våra kunder först under vårt arbete. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med det arbete som vi har utfört i ditt hem. Självklart lämnar vi inte ett arbete om du som kund inte är nöjd. Vi arbetar tillsammans med dig för att uppnå det resultat som du vill ha för ditt tak. Vi lämnar självklart en garanti på det arbete vi har utfört.

Kontakta oss för mer information

Om du vill ha mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kunniga anställda är alltid villiga att svara på de frågor eller funderingar som du har. Vi erbjuder också en kostnadsfri offert för våra kunder. Vi inspekterar då först ditt tak och gör en plan på hur vi kan utföra arbetet, sedan erbjuder vi dig ett fast pris för arbetet.